Overhead Video Booth 360 RoPlayer

Sterge
14,900.00 lei15,900.00 lei

Overhead Video Booth 360 RoPlayer este o experienta revolutionara pentru toate tipurile de evenimente. Limitarea la 4-5 persoane de pe platformele 360 clasice a disparut. Echipamentul Overhead 360 permite realizarea clipurilor video cu 10-15 persoane in acelasi timp. Imaginati-va ca puteti avea amintiri de neuitat cu mai multi prieteni sau toata familia in acelasi videoclip, personalizat cu efecte uimitoare, datorita Overhead Video Booth 360.

Avantajele Overhead Video Booth 360 RoPlayer
1. Libertate de actiune si siguranta pentru oaspetii tai.
2. Nimeni nu va cadea de pe platforma, nimeni nu va fi lovit de bratul care se invarte.
3. Fara restrictii privind numarul de persoane.
4. Fara limite de greutate. Oaspetii tai pot face ORICE fel de actiuni.
5. Camera nu se misca, nu trepideaza daca oaspetii danseaza sau sar.
6. Unghiul si lungimea bratului sunt reglabile.
7. Manipulare si transport mult mai usor fata de platformele clasice.

Dimensiuni:
300 x 250 x 70;
400 x 250 x 70;

Se pot realiza cadre suport la dimensiunea dorita. Timp de executie 10-12 zile.
Pe exterior in lateral poate fi adaugat al doilea monitor sau TV pentru afisare Media Share / Sharing Station generatoare de coduri QR.

Pachetul Overhead Video Booth 360 contine:
Platforma metalica si motor cu rotatie adaptabila + cleme de prindere;
Cadru de aluminiu usor de montat si demontat in 20 minute. Talpi metalice pentru stabilizare;
Material tensionabil negru ce imbraca cadrul (poliester) prevazut cu fermoar la capete. Culoarea poate fi diferita si/sau personalizare cu logo optional;
Geanta de transport platforma din tego si aluminiu (Flight case);
Genti poliester pentru transport cadru si material;
Brat metalic rotativ cu ajustare unghi;
Reglare pe orizontala 525-750 mm fata de centrul motorului;
Reglate unghi 90-180 grade;
Lungime reglabila 450-1500 mm;
Brat cu contra greutate pentru stabilizare;
Inel luminos RGB;
Dispozitive de prindere pentru aparatele de filmare / gopro, telefon, DSLR
Suruburi de montare;
Optional cadrul poate fi prevazut cu suport TV pentru al doilea monitor.

Soft Video 360 cu licenta Lifetime (romana) pentru inregistrare, randare in care puteti adauga imagini, overlay, muzica, intro/outro etc. Media Share genereator de coduri QR pentru conectare la retea si descarcare videoclipuri.
Efecte speciale ca slowmotion, boomerang, mirror, etc
Whatsapp implementat in programul Video 360 insa pentru trimiterea videoclipurilor este necesara o conexiune la internet.

OVERHEAD PALTFORMA VIDEO 360 ROPLAYER

In funtie de dispozitivul ales pentru filmare poate fi necesara achizitionarea/descarcarea altor programe de automatizare/conectare.

Super amintiri sau promovari cu OVERHEAD VIDEO 360 din orice unghi, rotatii fast & slow motion, adaugare intro/outro video, overlay, muzica, distribuire rapida prin cod QR fara a fi nevoie de conexiune la internet.

Distreaza-te cu Overhead Video Booth 360 adaugand recuzita amuzanta: pistoale cu bani, confeti, baloane cu sapun, palarii, peruci, ochelari.

Cum descarci videoclipurile? Cum primesc invitatii link-ul de descarcare?

Dupa oprirea bratului programul are nevoie de 15-20 secunde pentru a adauga efectele speciale si a genera cele doua coduri QR, unul pentru conectare la retea, iar celalalt pentru descarcare video sau foto. Daca aveti conexiune la internet puteti trimite clipurile pe Whatsapp catre invitati

media share 3

Accesati camera foto a telefonului si intreptati catre codul QR 1 de conectare la retea. Dupa ce telefonul sa conectat la routerul wifi scanati codul QR 2 si descarcati clipul video.

Reglarea bratului rotativ. Dimensiunile minime si maxime permise de sistem.

reglare overhead video 360 roplayer

Concluzie:

O cabină video 360 este un tip de cabină foto sau video care utilizează mai multe camere aranjate într-o configurație de 360 de grade pentru a capta o vedere completă a unui subiect sau a unei scene. Permite experiențe interactive în care spectatorii pot manipula vizualizarea scenei prin mișcarea dispozitivului sau prin utilizarea tehnologiei de realitate virtuală (VR).

Cabinele video 360 sunt adesea folosite pentru evenimente, petreceri și activități promoționale, deoarece oferă o modalitate unică și captivantă de a captura amintiri sau de a prezenta produse. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru tururi virtuale ale spațiilor sau produselor, permițând utilizatorilor să exploreze o locație sau un obiect într-un mod complet imersiv.

Există diferite tipuri de cabină video 360 disponibile, de la setări de bază cu câteva camere până la sisteme mai avansate care încorporează căști VR sau alte funcții interactive. Unele cabine video 360 oferă, de asemenea, partajarea în timp real a videoclipurilor sau fotografiilor pe platformele de rețele sociale, permițând utilizatorilor să-și împărtășească experiențele cu prietenii și urmăritorii.

Va multumim pentru interesul acordat produselor RoPlayer.

 

Greutate 10 kg
Dimeniuni

300 x 250 x 72 / 10 persoane, 400 x 250 x 72 / 15 persoane

Produse similare