Overhead Video Booth 360 RoPlayer

Sterge
14,900.00 lei15,900.00 lei

Overhead Video Booth 360 RoPlayer este o experienta revolutionara pentru toate tipurile de evenimente. Limitarea la 4-5 persoane de pe platformele 360 clasice a disparut. Echipamentul Overhead 360 permite realizarea clipurilor video cu 10-15 persoane in acelasi timp. Imaginati-va ca puteti avea amintiri de neuitat cu mai multi prieteni sau toata familia in acelasi videoclip, personalizat cu efecte uimitoare, datorita Overhead Video Booth 360.

Dimensiuni 300 x 250 x 70, 400 x 250 x 70
Se pot realiza cadre suport la dimensiunea dorita. Timp de executie 10-12 zile.
Pe exterior in lateral poate fi adaugat al doilea monitor sau TV pentru afisare Media Share / Sharing Station generatoare de coduri QR.

Pachetul Overhead Video Booth 360 contine:
Cadru de alminiu usor de montat si demontat in 20 minute.
Material tensionabil prevazut cu fermoar pentru inchidere la capete,
Geanta de transport,
Suport cu brat rotativ si telecomenzi pentru control.
Inel luminos RGB,
Dispozitive de prindere pentru GoPro, tableta, telefon, DSLR,
Set lumini de studio pe trepied,
Recuzite, props-uri, pistol cu bani,
Soft cu licenta Lifetime pentru inregistrare, randare in care puteti adauga imagini, muzica, intro/outro etc. Media Share genereator de coduri QR pentru conectare la retea si descarcare videoclipuri.

In funtie de dispozitivul ales pentru filmare poate fi necesara achizitionarea/descarcarea altor programe de automatizare/conectare.

Super amintiri sau promovari cu video din orice unghi, rotatii fast & slow motion, adaugare intro/outro video, overlay, muzica, distribuire rapida prin cod QR fara a fi nevoie de conexiune la internet.

Distreaza-te cu Overhead Video Booth 360 adaugand recuzita amuzanta: pistoale cu bani, confeti, baloane cu sapun, palarii, peruci, ochelari.

Cum descarci videoclipurile? Cum primesc invitatii link-ul de descarcare?

Dupa oprirea bratului programul are nevoie de 20-30 secunde pentru a adauga efectele speciale si a genera cele doua coduri QR, unul pentru conectare la retea, iar celalalt pentru descarcare video sau foto.

media share 3

Accesati camera foto a telefonului si intreptati catre codul QR.

Greutate10 kg
Dimeniuni

300 x 250 x 72 / 10 persoane, 400 x 250 x 72 / 15 persoane

Produse similare