Baterie Li-ion 12V DC, 20Ah pentru Paltforma Video Booth 360

3 în stoc

Prețul inițial a fost: 1,590.00 lei.Prețul curent este: 1,350.00 lei.

Baterie Li-ion 12V DC, 20Ah pentru Paltforma Video Booth 360 cu autonomie de 4-5 ore ce pune in functiune motorul bratului rotativ si instalatia de iluminare.

Pentru locatiile unde nu exista sursa de curent acesta este solutia pentru crearea unui eveniment reusit.

Bateria poate fi asezata sub platforma.

Pentru a alimenta o platformă de video booth 360 cu o baterie de 12V și o autonomie de 4-5 ore, împreună cu motorul bratului rotativ, vor trebui luate în considerare mai multe aspecte. În primul rând, trebuie să determinați consumul de curent al motorului și al celorlalte componente pentru a alege o baterie adecvată. Iată câțiva pași pe care îi puteți urma:

Calculul consumului de curent: Aveți nevoie de specificațiile motorului și ale celorlalte componente pentru a calcula cât curent vor consuma. Dacă aveți puterea motorului (exprimată în Watti) și tensiunea de alimentare (12V în acest caz), puteți folosi formula: Curent (A) = Putere (W) / Tensiune (V). Asigurați-vă că calculați și pentru celelalte componente pentru a obține consumul total.

Alegerea bateriei: După ce ați calculat consumul de curent, puteți alege o baterie care să aibă suficientă capacitate pentru a susține funcționarea dispozitivului timp de 4-5 ore. Capacitatea bateriei este măsurată în amperi-ore (Ah). Puteți utiliza formula: Capacitate baterie (Ah) = Consum curent (A) * Timp de funcționare (ore). Asigurați-vă că alegeți o baterie care oferă o capacitate puțin mai mare decât rezultatul calculului pentru a asigura autonomia dorită.

Alegerea tipului de baterie: Există mai multe tipuri de baterii disponibile, cum ar fi bateriile de plumb-acid, bateriile Li-ion (litiu-ion) sau bateriile LiFePO4 (fosfat de fier și litiu). Fiecare tip are avantaje și dezavantaje legate de capacitate, greutate, cicluri de încărcare-descărcare etc. Trebuie să alegeți tipul de baterie care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Managementul încărcării și descărcării: Pentru a extinde durata de viață a bateriei și a asigura siguranța, este important să implementați un sistem de management al încărcării și descărcării. Acesta poate consta într-un circuit de protecție încorporat în baterie sau într-un dispozitiv extern.

Conexiuni și cablaj: Asigurați-vă că conexiunile între baterie, motor și celelalte componente sunt corecte și sigure. Utilizați cabluri de calitate pentru a minimiza pierderile de energie și riscul de suprasarcină.

Testarea și ajustarea: După ce ați asamblat sistemul, testați-l pentru a vă asigura că funcționează corect și că autonomia bateriei este în limitele așteptate. Dacă este nevoie, puteți ajusta consumul de curent sau puteți adăuga o baterie suplimentară pentru a atinge durata de funcționare dorită.

Este important să lucrați cu atenție la aceste etape pentru a obține un sistem funcțional și sigur, care să vă ofere autonomia și performanța necesare pentru platforma video booth 360 cu motorul bratului rotativ.

baterie video booth 360

Greutate 1 kg

Produse similare