...

Garantie

Post has published by Urse Lucian
Toate produsele comercializate de catre Vanzator, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalaj propriu.
Toate produsele vandute si livrate sunt insotite de certificatul de garanție emis de Vanzator. Certificatul de garantie contine instructiunile generale de utilizare și conditiile de garantie.
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii, pe adresa contact@roplayer.ro . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.
Cumparatorul are obligatia de a pastra certificatul de garantie si factura fiscala. In cazul aparitiei unei defectiuni, conform Legii nr. 449/2003, certificatul de garantie este singurul document care atesta dreptul la garantie si care va fi prezentat impreună cu factura fiscala si dovada platii (chitanta, bon fiscal etc.). Pierderea certificatului de garantie determina anularea garantiei Produsului/Serviciului.
Garantia Produselor, care beneficiaza de Certificatul de Garantie emis de Vanzator, se solutionează online folosind formularul de retur
Pentru orice categorie de produse este strict interzisa asamblarea produsului in cazul in care se constata vreun defect sau dezambalarea folosind obiecte taioase sau dure.
Vanzatorul nu ofera garantia comerciala Cumparatorului dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie Produsului si nici in cazul in care Cumparatorul nu a respectat instructiunile de utilizare, intretinere, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare.
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.