Mousepad Gaming RGB ROPLAYER MS-X5

Stoc epuizat

MOUSEPAD GAMING RGB ROPLAYER MS-X5

3 MousePad RGB RoPlayer MS X5

Pentru ca setupul tau sa fie complet ai nevoie de un mousepad pe masura. Indifierent de calitatea unui mouse pentru gaming ai nevoie de un mousepad de calitate pentru a beneficia din plin de performantele acestuia.

Dimensiunea unui mousepad pentru gaming trebuie sa fie intotdeauna suficienta pentru a evita situatiile in care esti limitat de spatiu. Tocmai din acest motiv iti oferim un mousepad de calitate iluminat RGB cu dimensiuni considerabile.

Suprafata mousepadului ROPLAYER MS-X5 este de 300m latime si 800mm lungime iar cablul de alimentare are o lungime de 1.8m.

Creat din micro textura de precizie acest mousepad pentru gaming iti ofera acuratete si viteza fara a depune foarte mult efort. Intretinerea mousepadului se face foarte usor si acesta nu retine praf sau murdarie daca este intretinut corect.

Pentru un plus adaugat experientei oferite de gaming, mousepadul are in componenta o banda led de inalta calitate. Este prevazut cu 13 moduri de iluminare ce pot fi adjustate din switchul amplasat discret. Iluminarea se face prin USB fara a fi nevoie de configurari suplimentare sau drivere.

Vei avea parte de un spatiu considerent de mare pentru gaming si poti oricand schimba ambientul folosind light switchul mousepadului.

Stim cat de importante sunt pentru tine accesoriile tale de gaming tocmai din acest motiv cautam cele mai accesibilie si eficiente dispozitive din aceasta industrie. Deviceurile sunt testate de catre noi personal si acestea sunt oferite spre vanzare doar dupa ce suntem siguri de standardul de calitate oferit.

Daca iti doresti un mousepad rgb  xxl pentru gaming ce iese din tipar si iti ofera maximul din raportul calitate pret, atunci ROPLAYER MS-X5 este alegerea potrivita pentru tine.

Dimensiune Mousepad

300x800mm

Lungime cablu

1.8m

Greutate

550G

Alimentare

USB

Produse similare