Banda Led RGB exterior/interior IP65 control Wifi, App, sincronizare muzica, 5M, 10M, 15M

Sterge
99.00 lei130.00 lei

Banda Led RGB exterior/interior IP65 control Wifi, App, sincronizare muzica, cu dimensiuni 5M, 10M, 15M si intensitate reglabila. Descarcarea aplicatiei va permite controlul intensitatii luminii direct de pe telefon.

banda led televizor

Lumina 5050 SMD RGB

Chip de inalta calitate

Banda LED Light

Leduri 18 bucati / metru

Out: DC12V Power

Leduri: 5050 SMD

Culorile joaca un rol foarte important in viata oamenilor. Ele nu influenteaza doar alegerea hainelor sau decorarea locuintelor, ci actioneaza si asupra starii de spirit si a sentimentelor.

De la calm la excitatie, de la relaxare la un castig de energie este paleta de stari pe care o abordeaza banda led RoPlayer in legatura cu culorile.

De exemplu, fiecare nuanta de verde poate avea un impact diferit. Verdele smarald inspira lux, cel al apei (foarte deschis) si verdele-bleu evoca destindere si odihna, cu efect relaxant si calmant. O camera in care domina aceste culori este propice unui somn linistit. Verdele citron da energie si face minuni intr-un mediu unde trebuie stimulata creatia. Verdele oliv insa indeamna la ordine si armonie, fiind o alegere buna pentru un spatiu de lucru unde totul trebuie bine aranjat.

banda led wifi culoare rgb

Informatii utile

Tensiunea de alimentare
Benzile cu led se pot alimenta direct la 220V prin intermediul unui tranformator la 12V . Transformatorul se va alege in functie de tipul benzii (consumul in W/m) si lungimea acesteia. De exemplu, pentru o banda 3528 de 10m ai nevoie de un transformator de min 4.8W*10m=48W. Seva folosi unul de 60W.

Culoarea benzilor cu led
Doar benzile RGB, RGBW, RGBWW si RGB 3535 sunt cele care pot lumina intr-o gama variata de culori folosind controlere. Culorile sunt limitate doar de tipul de controler RGB folosit.

Tipul de led folosit
Ledul folosit poate fi 3528, 5050, 5630, 3014, 2835, 2016, RGB, RGBW, RGBWW sau mai nou RGB 3535. Este important pentru ca determina intensitatea luminoasa si consumul. Benzile cu cel mai mic consum si numar de lumeni au led tip 3528 (dimensiunea pastilei 3,5mm cu 2,8mm).

Controlul a intensitatii luminoase (dimare) si controlere
Folosind diverse accesorii, domeniile de utilizare ale benzilor cu led sunt limitate doar de imaginatie. Variatia intensitatii pentru benzile cu led singura culoare se poate face prin dimmere. Pentru benzile cu led RGB sau RGBW se pot folosi controlere cu programe simple, controlate prin smartphone sau controlere muzicale. Benzile RGB digitale au controlere specifice, diferite de al benzilor RGB clasice.

Model

Banda LED, Banda LED sincronizare muzica

Lungime

5M, 10M, 15M

Produse similare