Banda Led RGB exterior/interior IP65 control Wifi, App, sincronizare muzica, 5M, 10M, 15M

Sterge
99.00 lei130.00 lei

Banda Led RGB exterior/interior IP65 control Wifi, App, sincronizare muzica, cu dimensiuni 5M, 10M, 15M si intensitate reglabila. Descarcarea aplicatiei va permite controlul intensitatii luminii direct de pe telefon. Culorile joaca un rol foarte important in viata oamenilor. Ele nu influenteaza doar alegerea hainelor sau decorarea locuintelor, ci actioneaza si asupra starii de spirit si a sentimentelor. De la calm la excitatie, de la relaxare la un castig de energie este paleta de stari pe care o abordeaza banda led RoPlayer in legatura cu culorile.

banda led televizor

Lumina 5050 SMD RGB

Chip de inalta calitate

Banda LED Light

Leduri 18 bucati / metru

Out: DC12V Power

Leduri: 5050 SMD

De exemplu, fiecare nuanta de verde poate avea un impact diferit. Verdele smarald inspira lux, cel al apei (foarte deschis) si verdele-bleu evoca destindere si odihna, cu efect relaxant si calmant. O camera in care domina aceste culori este propice unui somn linistit. Verdele citron da energie si face minuni intr-un mediu unde trebuie stimulata creatia. Verdele oliv insa indeamna la ordine si armonie, fiind o alegere buna pentru un spatiu de lucru unde totul trebuie bine aranjat.

banda led wifi culoare rgb

Informatii utile

Tensiunea de alimentare
Benzile cu led se pot alimenta direct la 220V prin intermediul unui tranformator la 12V . Transformatorul se va alege in functie de tipul benzii (consumul in W/m) si lungimea acesteia. De exemplu, pentru o banda 3528 de 10m ai nevoie de un transformator de min 4.8W*10m=48W. Seva folosi unul de 60W.

Culoarea benzilor cu led
Doar benzile RGB, RGBW, RGBWW si RGB 3535 sunt cele care pot lumina intr-o gama variata de culori folosind controlere. Culorile sunt limitate doar de tipul de controler RGB folosit.

Tipul de led folosit
Ledul folosit poate fi 3528, 5050, 5630, 3014, 2835, 2016, RGB, RGBW, RGBWW sau mai nou RGB 3535. Este important pentru ca determina intensitatea luminoasa si consumul. Benzile cu cel mai mic consum si numar de lumeni au led tip 3528 (dimensiunea pastilei 3,5mm cu 2,8mm).

Controlul a intensitatii luminoase (dimare) si controlere
Folosind diverse accesorii, domeniile de utilizare ale benzilor cu led sunt limitate doar de imaginatie. Variatia intensitatii pentru benzile cu led singura culoare se poate face prin dimmere. Pentru benzile cu led RGB sau RGBW se pot folosi controlere cu programe simple, controlate prin smartphone sau controlere muzicale. Benzile RGB digitale au controlere specifice, diferite de al benzilor RGB clasice.

Benzile luminoase cu LED-uri cu capabilități de sincronizare a muzicii prin Wi-Fi vă permit să sincronizați efectele de iluminare ale benzilor LED cu ritmul și ritmul muzicii care se redă în mediul dumneavoastră. Acest lucru creează o experiență de iluminare dinamică și captivantă, care completează muzica. Pentru a configura benzi cu LED-uri cu sincronizarea muzicii prin Wi-Fi, urmați acești pași:

Achiziționați benzi LED compatibile: căutați benzi LED care menționează în mod explicit conectivitatea Wi-Fi și sincronizarea muzicii ca caracteristici. Există diverse mărci și modele disponibile pe piață cu diferite funcționalități și capabilități. Alegeți unul care se potrivește preferințelor și bugetului dumneavoastră.

Instalați benzile LED: Urmați instrucțiunile producătorului pentru a instala benzile LED în locația dorită. De obicei, benzile cu LED-uri vin cu suport adeziv, ceea ce face ușoară lipirea lor pe suprafețe precum pereți, tavane sau mobilier. Asigurați-vă că sursa de alimentare este conectată corect.

Conectați-vă la Wi-Fi: Cele mai multe benzi LED cu capabilități Wi-Fi necesită să le conectați la rețeaua Wi-Fi de acasă. Acest lucru vă permite să controlați luminile folosind o aplicație mobilă sau un dispozitiv de casă inteligentă. Consultați manualul de utilizare furnizat împreună cu benzile LED pentru a afla cum să le conectați la rețeaua dvs. Wi-Fi.

Descărcați aplicația mobilă corespunzătoare: pentru a controla luminile cu LED-uri și pentru a activa sincronizarea muzicii, descărcați aplicația mobilă oficială furnizată de producătorul luminii cu LED-uri. Aplicația ar trebui să fie disponibilă pentru descărcare în App Store sau Google Play Store.

Configurați sincronizarea muzicii: Lansați aplicația mobilă și navigați la secțiunea de setări sau preferințe. Căutați o opțiune legată de sincronizarea muzicii sau modul muzical. Activați această funcție, deoarece permite benzilor cu LED-uri să reacționeze la muzica redată în împrejurimile dvs.

Conectați-vă la sursele de muzică: în funcție de luminile cu LED-uri și de aplicația pe care o utilizați, poate fi necesar să conectați aplicația la sursele de muzică. Acestea pot include aplicații de streaming de muzică, biblioteca de muzică a dispozitivului sau surse audio externe. Urmați instrucțiunile din aplicație pentru a stabili conexiunea.

Personalizați efectele de iluminare: odată ce luminile cu LED-uri sunt conectate și sincronizate cu muzica, explorați interfața aplicației pentru a personaliza efectele de iluminare. Este posibil să puteți alege diferite palete de culori, să reglați sensibilitatea detectării muzicii sau să selectați moduri de iluminare prestabilite. Experimentați cu diferite setări pentru a crea atmosfera dorită.

Bucurați-vă de sincronizarea muzicii prin Wi-Fi: începeți să redați muzică pe sursele conectate și observați cum luminile cu LED-uri răspund la ritmul și ritmul muzicii. Luminile ar trebui să schimbe culorile, luminozitatea sau modelele în sincronizare cu muzica, îmbunătățind experiența audio-vizuală generală.

Notă: pașii și funcționalitățile specifice pot varia în funcție de marca și modelul benzii LED pe care le utilizați. Consultați întotdeauna manualul de utilizare și instrucțiunile furnizate de producător pentru detalii precise de configurare și personalizare.

SKU: N/A
Categories: ,
Tags: ,
Brand:
Model

Banda LED, Banda LED sincronizare muzica

Lungime

5M, 10M, 15M

Produse similare