CASTI GAMING RGB ONIKUMA K10 PRO
CASTI GAMING RGB ONIKUMA K10 PRO

CASTI GAMING RGB ONIKUMA K10 PRO

115.00 lei

CASTI CU UN NIVEL RIDICAT DE PERFORMANTA

CASTI GAMING RGB ONIKUMA K10 PROCastile Onikuma K10 PRO sunt potrivite pentru ca momentele de relaxare sa fie ridicate la cote maxime. Cu un capat de cablu precis, cu o lungime de 50mm, castile ofera un sunet de inalta calitate care iti permite sa asculti muzica sau sa te implici in totalitate in jocurile tale preferate.

Sunetul transmis prin castile Onikuma K10 PRO este clar, viu si ofera o experienta unica utilizatorilor de pretutindeni.

Daca alegi sa le folosesti pentru jocuri, te vor ajuta sa auzi la o calitate optima pasii sau sunetul focurilor trase si sa patrunzi cat mai fidel in actiunea respectiva.

De asemenea, vei auzi la o tonalitate si acustica buna multe alte detalii minore, dar importante ce vor face o diferenta majora in stilul tau de joc. Stim si noi cat de important este sa stii din timp locatia adversarului si sa obtii un avantaj considerabil in joc.

 

DESIGN FUTURIST SI CONFORT SPORIT

CASTI GAMING RGB ONIKUMA K10 PROCastile sunt pregatite sa petreaca ore importante din timpul tau personal, iar purtarea lor este facilitata de materialele de fabricatie.

Toate modelele de gaming de la producatorul Onikuma sunt prevazute cu spuma cu memorie, pentru ca tu sa te bucuri de confort si experiente placute, pe langa sunetul de inalta calitate.

De asemenea, din punct de vedere al design-ului, castile au in componenta lor banda ajustabila, care le ajuta sa se adapteze dimensiunilor tale.

Castile acopera urechea, ceea ce amplifica calitatea sunetului si reduc zgomotele externe. Timpul tau de relaxare din sesiunea de joc va fi confortabil de la bun inceput.

Lumina RGB iti ofera un ambient special si te vor apropia de atmosfera jocului. Lumina este una puternica si placuta cu efect fade.


CABLU REZISTENT

CASTI GAMING RGB ONIKUMA K10 PRO Aceste casti de gaming rgb sunt prevazute cu un cablu cu o lungime de 2.25 m, ceea ce iti va permite sa te deplasezi sau sa stai intr-o pozitie confortabila cat e ziua de lunga!

Te poti intinde linistit pe canapea, de exemplu, si sa continui sa fii prezent in joc. Confortul este important pentru ca tu sa ai parte de cele mai bune experiente.

De multe ori uitam ca avem pe cap casti in timpul perioadelor de gaming si avem tendinta sa tragaem de cablu cand ne ridicam de la pc sau consola. Pentru a elimina orice risc cablul castilor este protejat suplimentar de o insertie impletita de nailon foarte puternica si rezisstenta pentru a creste durabilitatea acestuia.

Gaming-ul este, uneori, mai mult decat un hobby, iar castile ONIKUMA aduc in prim-plan sunetele profesioniste.

CALITATE, CONFORT, FLEXIBILITATE SI COMPATIBILITATE

CASTI GAMING RGB ONIKUMA K10 PROCompatibile cu cele mai performante gadgeturi si deviceuri pentru gaming – PS5, PS4, Playstation Vita, PSP, Xbox Series X/S, Xbox 360, Xbox One X/S, Nintendo Switch (audio), Nintendo New 3DS LL/3S (audio), sega genesis, computer, Mac OS, iOS si Android fac parte din gama larga cu care castile ONIKUMA K10 PRO sunt compatibile.

Este, deci, putin probabil ca deviceul preferat de gaming pe care il detii sa nu se afle in aceasta lista. Pentru cazurile speciale, poti oricand sa folosesti un adaptor potrivit pentru gadget-ul tau. Cu o mufa de tip 2-in-1, 3.5mm audio jack, castile vor fi usor de conectat celor mai cunoscute sau iubite aparaturi digitale.

Microfon profesionist

CASTI GAMING RGB ONIKUMA K10 PRO Castile au in componenta un microfon care transmite un sunet clar, fara distorsiuni de voce. Microfonul va usura si imbunatati conversatiile cu amicii tai din spatele ecranelor.

Atasat de cablul principal al castilor, vei vedea butoanele pentru volum si astfel vei reusi sa adaptezi sunetele primite si transmise dupa bunul plac. Butonul care ajuta la stoparea sunetului este esential pentru ca tu sa iti poti pastra, daca doresti, intimitatea.

Design modern si inovativ – castile sunt prevazute cu un design nonconformist, dar comod in acelasi timp. La exterior, castile sunt placute la atingere, fine, realizate din linii drepte. In zona difuzoarelor castile de gaming Onikuma K10 PRO sunt echipate cu lumina RGB ambientala care se va sincroniza cu atmosfera si sunetele din timpul jocului.

Daca vrei sa ai o experienta noua si sa beneficiezi de ultima technologie de sunet creata in laboaratoarele ONI, alege o pereche de casti gaming Onikuma K10 PRO.

Diametru difuzoare

50mm

Impedanta difuzoare

20 ohms ±15%

Sensibilitate difuzoare

105, ±3dB

Frecventa difuzoare

20-20,000Hz

Dimensiune microfon

6 * 2.7mm

Sensibilitate microfon

-42±1dB

Impedanta microfon

2.2K ohms

Tip microfon

Omnidirectional

Lungime cablu

2,2m

Marime casti

22 * 9 * 20cm

Greutate

380g

Compatibilitate

PC/PLAY STATION/XBOX/NINTENDO SWITCH/TELEFOANE

Produse similare