Tastatura Gaming One Hand Mecanica RGB ROPLAYER K50

Stoc epuizat

Eficienta si calitate

6 Tastatura One Hand Mecanica RGB RoPlayer K50

Tastatura Gaming One Hand Mecanica RGB RoPlayer K50 a fost conceputa cu scopul principal de a rezolva problema compatibilitatii deviceurilor plug & play indiferent de platforma. Construita din materiale de calitate superioara, cu un design ergonomic tastatura pentru gaming one hand RoPlayer K50 este un device must have indiferent de platforma folosita pentru gaming.

Scapa definitiv de problema lipsei de spatiu pe biroul tau si vezi ce inseamna cu adevarat eficienta in gaming. Datorita dimensiunilor foarte mici si a numarului de taste redus, aceasta tastatura este foarte eficienta si iti ofera un adevarat avantaj in timpul gamingului.

Desigenul este ergonomic si vei simti imediat cat de usor te conectezi tactil cu aceasta tastatura. Date fiind dimensiunile reduse si greutatea aceasta tastatura este ultra portabila, intuitiva si simpla.

Taste de calitate superioara

10 Tastatura One Hand Mecanica RGB RoPlayer K50

Tastaturile de gaming au intotdeauna un stres mai mare de indurat tocmai din acest motiv este necesar ca materialele folosite in constructia acesteia sa fie gandite special.

Tastatura RoPlayer K50 a fost dezvoltata de ingineri tocmai cu acest scop. Tastele sunt gravate laser pentru a garanta rezistenta lor in timp. Pozitia tastelor in plan orizontal nu este aceasi pentru a putea simti rapid pe ce tasta ai mana pozitionata.

Palm-restul tastaturii este facut dintr-un cauciuc subtire pentru a oferi grip si confort in timpul sesiunii tale de gaming. Sunetul tastelor este unul extrem de placut si nu foarte puternic incat sa deranjeze.

Iluminare RGB

7 Tastatura One Hand Mecanica RGB RoPlayer K50

Tastatura One Hand pentru gaming RoPlayer K50 este iluminata de leduri puternice ce iti vor crea un ambient foarte placut. Lumina emisa de tastatura este complet adjustabila si la nevoie poate fi complet oprita.

Modurile de iluminare pot la fel fi configurate folosind combinatii de taste fara a fi necesar un software. Poti seta tastatura sa ilumineze cu o singura culoare sau poti opta sa folosesti efectul rainbow in combinatie cu modurile de iluminare.

Gaming in stil diferit

9 Tastatura One Hand Mecanica RGB RoPlayer K50

Spatiul tau de pe birou poate fi acum optimizat complet si te poti juca acum mult mai eficient. Daca folosesti un laptop pentru gaming probabil te-ai lovit si tu de problema mutarea laptopului mai in spate pentru folosirea unei tastaturi normale. Tinand cont de dimensiunile mici ale acestei tastaturi one hand, aceasta problema e ca si rezolvata.

Daca folosesti un pc pentru gaming poti inlocui cu usurinta tastatura pentru a oferi mai mult loc de miscare mouseului. In acelasi timp poti folosi deviceurile in paralel si poti avea mai mult control in joc.

Cu ajutorul functiei de macro si a butoanelor suplimentara de pe tastatura, toate combinatiile de taste folosite intr-un joc pot fi inlocuite cu simpla atingere a unei singure taste.

Compatibile cu majoritatea dispozitivelor

8 Tastatura One Hand Mecanica RGB RoPlayer K50

Cel mai mare avantaj cand vine vorba de gaming pe mobil, este cu siguranta o tastatura pentru telefoane. Dimensiunile mici ale unui ecran de telefon te limiteaza si nu poti atinge un nivel de gaming adevarat.

Folosind o tastatura mecanica de gaming pentru telefon vei ajunge sigur cu usurinta in topul celor mai populare jocuri. Cu un simplu adaptor usb-c -> usb normal poti lega un mouse si o tastatura direct la telefonul tau.

Pe langa telefoanele mobile, tastatura one hand RoPlayer K50 este compatibila cu toate consolele de pe piata si orice device ce suporta conexiunea plug & play prin usb. Instalarea se face simplu nefiind nevoie de nici un driver.

Schimba-ti stilul de joc chiar acum cu o tastatura one hand mecanica pentru gaming!

Dimensiuni

223x128x38mm

Greutate

380g

Numar de taste

35

Conexiune

USB

Produse similare