KIT GAMING ONIKUMA MOUSE CW905 + TASTATURA MECANICA G26

ONIKUMA MOUSE CW905 + TASTATURA GAMING MECANICA G26

Stoc epuizat

TASTATURA MECANICA G26 ONIKUMA
KIT GAMING ONIKUMA MOUSE CW905 + TASTATURA MECANICA G26Kitul de gaming RGB Onikuma are in componenta o tastatura mecanica tkl si un mouse cu design ergonomic.

Tastatura compacta cu 89 de taste este conceputa special pentru ca tu sa te poti bucura usor de jocuri preferate in sesiunile lungi si relaxante de gaming.

Victoria este ca si asigurata datorita distantei optime dintre taste dar si a fortei de actionare.

Desigur, tastatura vine ca si ajutor suplimentar pentru tine si skillurile tale, experienta ta de gamer va fi elementul esential de departajare ­čÖé

Tastatura, la fel ca si mouse-ul, este prevazuta cu lumini LED RGB care se pot adjusta in functie de activitatea ta: fie gaming ori munca prorpiu-zisa ori pierdutul timpului pe internet (da, nu esti singurul).

Atmosfera va fi schimbata de ambientul tastaturii si puterea ledurilor. Poti modifica nivelul de luminozitate si registrul de culori in functie de preferintele proprii. Ai o multime de moudri de luminare diferite atat pentru tastatura, cat si pentru mouse.

Mai mult decat atat, tastatura este fabricata din materiale de calitate si rezistente pentru ca tu sa te poti bucura mult timp de ceea ce ofera.

Ne-am hotarat sa iti oferim acest produs ca si kit mouse + tastatura gaming mecanica pentru a nu exista nici un dezechilibru in timpul jocului. Ambele produse sunt testate atent de ignierii Onikuma pentru a oferi ce-a mai buna experienta in joc. Dimensiunile dispozitivelor sunt potrivite pentru a nu ocupa mult loc pe biroul tau.

Tastatura are dimensiunile de 352mm X 124mm X37mm, acuratete in comenzi si raspuns imediat. De asemenea, in timpul jocului, sunetul clasic al tastaturii mecanice produs de tastatura este placut si relaxant.

Distanta dintre taste este de aproximativ 4.0┬▒0.2mm, iar forta de actionare este de 60┬▒15g, pentru ca timpul dedicat activitatilor tale preferate sa fie facilitate.

MOUSE ONIKUMA CW905

KIT GAMING ONIKUMA MOUSE CW905 + TASTATURA MECANICA G26Mouse-ul ONIKUMA GW905 RGB indeplineste criterii necesare pentru pasionatii de gaming: vine la pachet cu 6 niveluri DPI ajustabile pentru nevoile sau preferintele fiecarui jucator. Disponibile astfel: 800DPI 1600DPI 2400DPI 3200DPI 4800DPI 6000DPI, nivelurile regleaza viteza de actionare a mouse-ului si se adapteaza in functie de fiecare activitate sau joc.

Moseul ONIKUMA CW905 are 6 tipuri de efecte ale lumini RGB, iar design-ul si componentele de fabricatie determina o experienta satisfacatoare la atingere.

Materialul de contact cu palma este mat si nu permite alunecarea mouse-ului, ca tu sa poti fi in control in orice moment. Cablul are o lungime de aproximativ 1.5m iar mouseul are o greutate de 132g

Avantajele acestui kit mouse tastatura gaming mecanica implica aspectul placut, luminat, ce determina o atmosfera placuta si te ajuta sa te implici activ in joc.

Pe langa acest lucru, produsele sunt compatibile cu numeroase gadget-uri si sunt usor de instalat si de pus in functiune. De la Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP, Vista, Linux pana la orice computer sau dispozitiv conceput special pentru gaming sau cu suport usb.

Raspunsurile rapide ale comenzilor produselor te vor bucura si introduce complet in lumea gaming-ului, iar luminile LED te vor ajuta sa te relaxezi si sa te simti complet implicat in sesiunile sau maratonurile de gaming.

Accesibile si versatile, tastatura si mouse-ului ONIKUMA pot fi adaptate si pentru activitati zilnice precum munca de acasa, pentru pentru realizarea unor lucrari si proiecte si pentru pierdut timp eficient degeaba pe internet :).

Produse similare