...

Soft Video 360 RoPlayer, îmbunatatiri video, ovelay, muzica, segmente slow motion si fast motion, intro, outro

Soft Video 360 RoPlayer, îmbunatatiri video, ovelay, muzica, segmente slow motion si fast motion, intro, outro
Îmbunătățirile video pot fi găsite în secțiunea:
Designer-Structura evenimentului-Îmbunătățiri video.
Pe acest panou puteți selecta opțional orice combinație de îmbunătățiri video și acestea vor fi apoi aplicate fiecărui videoclip 360 care este înregistrat în timpul evenimentului. Îmbunătățirile vor fi adăugate după ce fiecare înregistrare este terminată.
Puteți alege următoarele îmbunătățiri:
Video/imagine de fundal – Alegeți un videoclip sau un fișier imagine care va fi adăugat și redat în spatele videoclipului înregistrat în videoclipul îmbunătățit. Dacă alegeți această opțiune, atunci ar trebui să selectați și o culoare din videoclipurile înregistrate, o culoare care va deveni transparentă, astfel încât videoclipul (sau imaginea) de fundal să fie vizibil în videoclipul îmbunătățit. Pentru rezultate optime, mai întâi utilizați Video 360 pentru a înregistra un videoclip (fără îmbunătățiri) unul care conține o culoare de fundal pe care doriți să o faceți transparentă (cum ar fi culoarea unei pânze de ecran verde). Apoi, pe acest panou, selectați acest fișier video înregistrat, astfel încât să poată fi folosit atât ca videoclip de referință pentru selecția culorilor, cât și pentru testarea îmbunătățirii video.
Suprapunere video – Alegeți un fișier video care va fi adăugat și redat deasupra videoclipului înregistrat în videoclipul îmbunătățit. Dacă alegeți această opțiune, atunci ar trebui să selectați și o culoare din fișierul video suprapus, care va deveni transparentă, astfel încât videoclipul înregistrat să fie vizibil în videoclipul îmbunătățit.
Imagine suprapusă – Alegeți un fișier imagine care va fi adăugat și afișat deasupra videoclipului înregistrat. Dacă alegeți această opțiune, atunci ar trebui să alegeți o imagine care conține culori transparente (de exemplu, un fișier PNG de 32 de biți cu un canal alfa), astfel încât videoclipul înregistrat să fie vizibil în videoclipul îmbunătățit.
Video introductiv – Alegeți un videoclip care va fi adăugat la începutul înregistrării video îmbunătățite. Fișierele de fundal și de suprapunere nu vor fi aplicate videoclipului introductiv din videoclipul îmbunătățit.
Outro video – Alegeți un videoclip care va fi adăugat la sfârșitul înregistrării video îmbunătățite. Fișierele de fundal și de suprapunere nu vor fi aplicate videoclipului outro din videoclipul îmbunătățit.

Track audio – Alegeți un fișier audio MP3 care va fi adăugat la videoclipul îmbunătățit. Piesa audio va înlocui toate celelalte fișiere audio din orice alte fișiere video utilizate la crearea videoclipului îmbunătățit. Dacă alegeți să nu adăugați o pistă audio, sunetul din înregistrarea video originală (dacă există) va fi folosit în videoclipul îmbunătățit.
Segmente video – Introduceți unul sau mai multe segmente video opționale care vor fi redate în secvență în videoclipul îmbunătățit.
Fiecare segment video este definit de 3 numere (și un efect de segment opțional și o culoare a segmentului):
Procent de început al segmentului – Poziția de început în videoclipul înregistrat. Acesta este un număr de la 0 la 100, unde 0 este începutul videoclipului înregistrat și 100 este sfârșitul videoclipului înregistrat. Exemple: 25 este un sfert din videoclip, 50 este la jumătatea videoclipului etc.
Procent de oprire segment – Poziția de oprire din videoclipul înregistrat. Acesta respectă aceleași reguli ca procentul de început al segmentului.
Viteza segmentului – Acesta este un număr care definește viteza de redare a segmentului. Intervalul admis este de la 0,1 la 10. Exemple: 1 = viteza normală. 0,5 = jumătate de viteză. 2 = viteza de două ori normală etc.
Efect de segment – Acest lucru vă permite să aplicați un efect video pe segment. Alegeți din lista de efecte.
Segment Color – Aceasta vă permite să schimbați culoarea segmentului video. Alegeți din lista de culori.

Segmente inversate: dacă procentul de început al segmentului este mai mare decât procentul de oprire a segmentului, atunci segmentul va fi redat invers în videoclipul finalizat și îmbunătățit.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.