Kit lumini studio foto LED lumina continua

Sterge
1,890.00 lei1,990.00 lei

Kit lumini studio foto LED cu lumina continua amplasate pe trepied. Lumina si umbrele joaca un rol foarte important in cadrele fotografilor sau a videografilor.  Acest Kit lumini studio foto cu trei lampi LED sunt surse ideale de lumina pentru o sedinta foto sau pentru o filmare.
Lampile impiedica aparitia umbrelor nedorite. Înălțimea luminilor poate fi reglată între 78 și 240 cm. Setul poate fi depozitat în geanta de transport. Acesta este un set pentru iluminat continuu, nu un set de blitz-uri.

Sistem de iluminare multifunctional si eficient: stick-ul de lumina poate fi folosit ca lumina video portabila sau poate fi montat pe suport trepied pentru a directiona lumina in timpul fotografierii. Este perfect pentru fotografierea portretelor, fotografia de nunta, filmarea de produse, YouTube, inregistrarea video si multe altele.

Lumina LED reglabila: Dispunand de 296 de margele LED care economisesc energie si CRI ridicat de 95+, face fotografiile si videoclipurile mai naturale si mai frumoase. Luminozitatea este reglabila (10-100%) si este construita cu 3 moduri: Modul CCT (Reglati temperatura culorii de la 3200 la 5600K si efectul de lumina verde si rosu); Modul RGB (saturatie reglabila (0-100%) si nuanta (0-360°)); Modul scena (viteza de 10 niveluri si 10 culori de scena reglabile.) De asemenea, vine cu un buton de ajustare „rapid” pentru o utilizare mai convenabila.

Caracteristici:

Putere: 36W / lampa.
Numar de leduri: 60.
Temperatura culoare: 5500K.
DC power: 13V/3A.
Luminozitate reglabila.

lumini studio foto led rgb

Pachetul contine:

Brat Boom
Trepiede 3 bucati
Lami LED 3 bucati
Adaptoare curent 3 bucati
Sac pentru nisip
Geanta transport

kit lumini studio foto

Suport de lumina stabil si brat de brat flexibil: Suportul de lumina si bratul de brat sunt sigure si durabile cu constructie din aliaj de aluminiu. Inaltimea maxima a suportului de lumina atinge 74,8 inchi/190 centimetri, iar bratul bratului poate fi extins la 72,8 inchi/185 centimetri, oferindu-va o zona de iluminare mai larga.

Telecomanda imbunatatita de 2,4 GHz: in comparatie cu telecomanda cu infrarosu, telecomanda de 2,4 GHz poate controla lumina video in orice pozitie si in orice unghi din casa, fara a va face griji ca semnalul este blocat. In plus, puteti controla trei stick-uri in acelasi timp (pana la 16 canale), sau puteti controla unul dintre ele individual. Ecranul LCD de pe telecomanda arata clar starea stick-ului in timp real
Suport 2 sursa de alimentare: Acest stick de lumina video poate fi alimentat de adaptorul de alimentare (inclus) sau de bateria de schimb Sony NP-F550/750/970 (nu este inclusa). Cablurile de incarcare foarte lungi ofera o mare comoditate atunci cand mutati lumina oriunde in jurul studioului dvs.
***Nota 1. Bateriile atat pentru lumina video, cat si pentru telecomanda nu sunt incluse.
***Nota 2. Sacul de nisip vine gol.

Va multumim pentru intersul acordat articolului.
Cu stima,
Echipa RoPlayer.ro

Greutate6 kg
Tip Lumina

Lumina ALBA, Lumina RGB

Produse similare