Geanta cu roti pentru transport platforma video 360 diametru 100 cm

Stoc epuizat

Geantă cu roți pentru transport platformă video 360 diametru 100 cm din poliester prevazută cu fermoar și mânere laterale. Cărucior independent din profile metalice cu patru roți pivotante din care două sunt cu sistem de frânare.

Geanta și căruciorul  pentru Platforma Video 360 RoPlayer este o soluție de transport convenabilă și ușor de utilizat pentru cabinele foto 360 de 68 cm, 80 cm și 100 cm. Acest set de geanți și cărucior este conceput pentru a facilita transportul cabina foto dintr-o locație în alta, fără a deteriora sau zgâria cabina.

Geanta este fabricată din materiale durabile care sunt concepute pentru a proteja cabina foto de praf, zgârieturi și alte tipuri de daune în timpul transportului. Căruciorul este conceput pentru a facilita mutarea cabina foto dintr-o locație în alta, fără a fi nevoie să ridicați manual cabina. Căruciorul are roți rezistente, ceea ce face ușoară rularea cabinei pe teren denivelat.

Setul de geanta și cărucior Video 360 este ușor de asamblat și dezasamblat, făcându-l ușor de depozitat atunci când nu este utilizat.

În general, geanta și căruciorul pentru Platformă Video 360 sunt un accesoriu necesar pentru oricine deține o cabină foto 360. Facilitează transportul cabinei dintr-o locație în alta, fără a deteriora cabina sau a provoca stres inutil. Cu setul de geantă și cărucior, vă puteți duce cabina foto la evenimente și locații care anterior nu erau la îndemână, ceea ce o face o investiție valoroasă pentru oricine din industria de planificare a evenimentelor sau a fotografiei.

geanta transport video booth 360 100cm

Produse similare