...

Fundal Platforma Selfie 360, Decor iluminat cu LED multicolor RGB, RoPlayer

Stim cat de important este fundalul/decorul si lumina pentru un rezultat exceptional de aceea dorim sa va  prezentam pentru vanzare sau inchiriere cel mai nou tip de Fundal Foto-Video cu iluminare RGB – Led pentru platformele Selfie 360 Video Booth, in care pot fi realizate videoclipuri si fotografii  remarcabile.

Diametrul generos de aproximativ 3 metri , inaltime 2,4 metri  deschidere de acces de aproximativ 90 cm, 40 de bezi LED de 1 metru fac din acest fundal o “scena de spectacol”.
Componentele sunt usor de transportat si montat. Geanta speciala pentru cadru. Instructiuni de montare.

fundal foto selfie 360

Background Selfie 360 LED poate fi utilizat la evenimente, lansari de produse si marketing, petreceri private sau corporate, aniversari, banchete la final de liceu, serbari, sarbatori. Asigura intimitate in timpul filmarii pentru personajele de pe Platforma Video Selfie.
Adecvat pentru sali de evenimente, expozitii.
Optiuni material: cu o fata sau doua, culori negru interior/exterior cu iluminare LED, negru exterior si verde chroma interior cu sau fara iluminare.
Grafica OEM personalizabila CMYK Print , Heat transfer.

Caracteristici:

1.Material cadru: tub din aluminiu 32 mm
2.Culoare: Argintiu
3.Dimensiuni: diametru în funcție de cerințele dvs., cea mai populară dimensiune este 300*240*90 cm, Alte dimensiuni: 350*240*90 cm, 400*240*90 cm.
4. Material: tesatura tensionata.
5.Ușor și rapid de instalat și demontat.
6. Greutate redusă. Usor de transportat.
7. Durabilitate bună și stabilitate mare, poate fi pliat și depozitat.
8. Dimensiune mare, poate fi folosit ca perete publicitar.
9.La comanda se pot realiza fundaluri cu grafica personalizabila (cu sau fara iluminare) ce pot fi montate pe cadrul initial.

Fundal-foto-360-platforma-selfie-evenimente

Set-up foto.

Un fundal foto este de obicei folosit in studio dar exista cazuri cand este folosit si afara. Un fundal bine ales pune in evidenta subiectul si poate realiza un decor bine delimitat.
In funtie de tehnica folosita alegem un fundal dupa urmatoarele criterii: forma, dimensiune, culoare, prindere/fixare, material.
Tipuri de fundal foto-video.
Materialele folosite sunt diferite: carton, pvc, panza, material tensionabil, plexiglas, suporti rotativi rotunzi ce elimina umbrele in zona de imbinare vizuala cu produsul.
Dimeniunea fundalului.
In funtie de subiectul fotografiat se alege si fundalul. Pentru obiecte mici precum ceasuri, bijuterii, telefoane pot fi folosite background-uri de la 10-30 cm pe diferite suporturi/mese rotative.
Un fundal standard de studio are 2.72 metri latime iar lungimea la cele de carton ajunge pana la 11 metri. Exista studiouri foto care si-au amenajat peretii  si podeaua incaperilor pe post de fundal acestea devenind produse dedicate acestui scop.
Culoare fundal.
Culoarea fundalului este aleasa in funtie de scopul fotografiei sau al videoclipului. Albul este cel mai utilizat fundal pentru ca nu coloreaza subiectul prin reflexia luminii. Multe magazine on line folosesc pentru produsele expuse, fundal alb.
Culorile verde si albastru chroma sunt folosite pentru procesare cand se doreste decuparea si mutarea subiectului pe un alt “decor”.
Copii sunt de obicei fotografiati pe fundaluri vii colorate: galben, roz, portocaliu, rosu, bleu sau printate cu diferite teme.
Despre sisteme de pridere si fixare.
Scopul folosirii este cel care ne directioneaza catre tipul de sustinere.  Pentru fotografia de produs fundalul se intinde pe masa rotativa sau masa fixa. Pentru a fi bine intins se vor folosi cleme de prindere. La fundalurile de carton pentru studio acestea se prind pe bara transversala sustinuta de trepiede telescopice.
Unele studiouri folosesc role cu mai multi suporti fixate pe perete sau pe grinzi, de unde ruleaza fundalul.

Pentru platforma Video Selfie 360 este folosit fundalul in forma de semicerc sau melc, fundal ce asigura continuitate in timpul rotatiei bratului.
Se mai pot folosi pentru clipuri de 360 grade panouri drepte de diferite latimi asezate unul langa celalalt chiar si cu loc liber intre ele pana la acoperirea de 360 grade.
Exemplu de panouri pentru fundal.

background foto video selfie 360 spin booth

background foto video selfie 360

Fundal gonflabil pentru platforma Selfie 360.
Lipsa gadrului de aluminiu il face mai usor de transportat si de montat. Poate fi iluminat cu benzi LED.

fundal gonflabil platforma 360 selfie 3

Despre Set-up lumini studio Video Selfie 360
Tehnologia LED RGB (red, green, blue) te ajuta sa setezi culoarea dorita. Practic cele trei culori de baza (RGB) pot “naste” aproape orice culoare. LED-urile au inceput sa fie folosite peste tot, precum iluminarea caselor, a oraselor, in domeniul auto si in industria foto-video. Aparitia tehnologiei RGB a fost un pas inainte ce a dus la evolutia divertismentului, infrumusetarea mediului incojurator prin iluminare deosebita.

Benzile LED ce echipeaza studiourile fotografice sau echipamentele de tip fundal pot fi controlate de la distanta cu ajutorul telecomenzii astfel ca setarea culorii devine o joaca. In momentul realizarii videoclipului cu platforma Selfie 360 RoPlayer schimbarea culorii in timpul rotatiei creeaza o imagine spectaculoasa si o atmosfera aparte.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.