...
De inchiriat Cabina Video Selfie 360 in zona Sud Est, Braila, Galati

De inchiriat Cabina Video Selfie 360, Braila, Galati, petreceri, banchet elevi, nunta, botez, aniversari

Inchiriere Video Booth cabina Foto-Video Selfie 360 Video Booth distractie maxima la Evenimentul tau! Braila, Galati , si o raza de 100 km in jur: Buzau, Focsani, Tulcea, Slobozia.

Cabina foto-video 360 de inchiriat este atractia momentului cand poti fi zurli, sa zambesti, sa te manifesti natural pe Platforma Selfie 360 RoPlayer .
Cauți o experiență interactivă? Pune-ți oaspeții în centrul universului și creează videoclipuri 360 ​​.Noi iti aducem cabina la eveniment iar TU distribui in timp real videoclipuri pe Facebook sau Instagram. Fundalul 360 iluminat cu LED RGB  iti ofera intimitate si te poti exprima in voie in timp ce bratul platformei se roteste in jurul tau. Software-ul special pentru eveniment creaza efectul slow motion, boomerang si adauga overlay-uri tematice si de mare efect . Lăsați cabina noastră video 360 să surprindă fiecare mișcare la evenimentul dvs.

Fundalul verde permite adaugarea de imagini sau clipuri in background.

De inchiriat Video Booth 360 pentru evenimentul tau PLATFORMA VIDEO 360 RoPlayer.

Recomandari:
Aniversari in locatii sau acasa.
Petreceri tematice (Sarbatori de iarna – Christmas Party  & Halloween ), in baruri sau restaurante.
Evenimente private sau corporate.
Teambuilding la sediul firmei sau in diverse locatii.
Bachet elevi clasa a VIII-a si a XII-a.
Lansari si prezentari de produse.
Evenimente de marketing.
Concerte, spectacole, galerii.
Nunti.
Botezuri.

De ce să nu vă animați petrecerea de nuntă, botez sau aniversare cu o platforma video 360 închiriată? Distractia invitatilor si a ta este asigurata prin clipurile video distractive, cu o multime de accesorii haioase si overlay-uri special create pentru tipul tau de eveniment. Bucuria familiei și prietenilor, atunci când dețin o amintire video a evenimentului Dvs. descarcata in telefonul propriu, este motivul pentru care oferim spre inchiriere acest accesoriu video, fiind astfel modalitatea cea mai practică de a surprinde zâmbetele de la eveniment. Pentru mai multe informații despre diferite pachete de inchiriat cabine foto-video sau despre cum să aduci unul la petrecerea ta ne poti apela cu incredere.

Petreceri de Crăciun, evenimente Team Building, conferințe, lansari de produse, marketing , nunti si botezuri, petreceri private, baluri organizate de elevi sunt momente ce trebuiesc imortalizate și experiența ne spune că oamenii sunt mai mult decât fericiți sa-si pastreze vii momentele distractive de la petrecere cu familia, colegii de serviciu sau scoala! În plus, poți interacționa într-un mod inovator cu publicul brandului tău, oferindu-le momente amuzante și vesele! Clipurile realizate cu Platforma video 360 RoPlayer sunt editabile, iar cu optiunea slow-motion si boomerang vei avea mii de like-uri.

EXPERIENȚĂ VIDEO 360º

Avantaje inchiriere Video Booth Platforma Selfie 360 RoPlayer

Pachete de inchiriere:

4 Ore – pentru evenimente cu numar mic de persoane (botezuri, petreceri, nunta restransa).
6 Ore – perfect pentru nunta, party si evenimente corporate.
8 Ore – pentru evenimente cu numar mare de persoane sau cu durata indelungata (nunta de noapte, evenimente, targuri si prezentari)

Orice rezervare poate include un set-up personalizat:

  1. Asistenta tehnica si operare specializata.
  2. Platforma Video 360 diametru 80, 100 sau 115 metalica sau cu optiunea Infinity Glass
  3. Videoclipuri nelimitate pe toata durata inchirierii.
  4. Design/overlay-uri personalizate.
  5. Slow motion efect si 360 fast movement.
  6. Recuzita (pistol bani, propsuri, pistol baloane sapun, peruca, masti)
  7. Lumini LED  ambientale speciale in patru unghiuri.
  8. Fundal Selfie 360 sau 180 pe cadru metalic cu sau fara iluminare LED RGB.
  9. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe email, whatsapp sau telefonic.

Aducem distracția evenimentului tău! Cum? Foarte simplu! Platforma Video Selfie 360 (Video Booth) este cea mai ușoară modalitate de a oferi oaspeților tăi efectul WOW si amintiri de neuitat. De câte ori ați intrat într-o sală de evenimente și v-ați găsit prietenii distrându-se de minune în timp ce arunca cu bani din pistolul special, poarta peruci si ochelari comici, lanseaza confetti. Sesiunile video sunt rapide si spectaculoase, nici un invitat nu le poate rata!

Închirierea cabinelor video 360 poate fi personalizată pentru fiecare eveniment și oferă o experiență unică oricărei petreceri, fie că este vorba de o platforma simpla sau una cu optiunea infinity glass. Platformele Selfie 360 pot incarca pana la 7 persoane (115 cm diametru) si pot fi montate liber sau in interiorul unui fundal. Astfel, la evenimentul dumneavoastră, Platforma Selfie 360 închiriată se încadrează perfect în decorul sălii sau locației de evenimente.

REZERVARE SI PLATA AVANSULUI

Urmatorul pas pentru a inchiria o Platforma Selfie 360 Video Booth RoPlayer este stabilirea pachetului si a accesoriilor necesare, semnarea contractului si plata unui avans. Diferenta se va achita in ziua evenimentului.
Spatiul necesar pentru montare si utilizare minim 3×3 m.

 

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.