CASTI GAMING ONIKUMA K20 CAMUFLAJ ALB LED RGB

Căști gaming Onikuma K20 Camuflaj Alb Led RGB cu Sistem de sunet virtual 7.1 pentru sunet direcțional și surround

Descriere
Transportați-vă la scenele jocurilor dvs. preferate cu ONIKUMA K20 datorită incredibilului său sistem de sunet virtual 7.1 care, prin intermediul software-ului, oferă un sunet direcțional perfect pentru a înțelege de unde provin diferitele sunete. Fără îndoială, acest format va oferi mai multă profunzime și realism experienței tale de joc, cu un nivel mai ridicat de emoție și de mare ajutor pentru a fi mereu cu un pas înainte. Profită de acest avantaj competitiv și învinge toți adversarii tăi!

onikuma K20 camouflage RGB

Design confortabil cu suporturi din spumă cu memorie și iluminare LED RGB
Joacă-te ore în șir confortabil datorită plăcuțelor și benzii de spumă cu memorie ONIKUMA K20, realizate cu atenție, astfel încât să te poți bucura de confort maxim chiar și în timpul celor mai lungi sesiuni de joc.

Desigur, înălțimea și înclinarea benzii sunt reglabile, iar setul cu cască dispune de iluminare LED RGB, astfel încât să ieși mereu în evidență în joc. Cu aceasta ocazie va prezentam modelele in Camouflage White, dar ONIKUMA K20 sunt disponibile si in alte culori. Vezi toate opțiunile!

Microfon omnidirecțional cu braț pliabil
Dirijați trupele cu microfonul omnidirecțional al ONIKUMA K20, care se pliază și la 120º și are un buton de dezactivare a sunetului. În plus, acest microfon reduce zgomotul de fundal pentru conversații clare și clare.

Cablu ranforsat cu mufa audio de 3,5 mm
La fel, ONIKUMA K19 au fost realizate astfel încât să le poți folosi cu toate dispozitivele tale. Include o mufă audio de 3,5 mm, făcându-l compatibil cu Nintendo Switch, PlayStation, Xbox (modelele mai vechi necesită un adaptor – NU este inclus), smartphone-uri, tablete și orice alt dispozitiv cu acest tip de conector.

De asemenea, integrează un conector USB pentru a rula luminile RGB.

Nu te gândi de două ori și cumpără ONIKUMA K20 de la RoPlayer.ro, căștile de gaming care te vor face să câștigi fiecare bătălie!

Specificații tehnice ONIKUMA K20 Camuflaj alb – Căști pentru jocuri:
Parametri generali:
Marca: ONIKUMA
Produs: Căști pentru gaming
Model: K20
Culoare: Camuflaj alb
Sunet
Dimensiune driver: 40 mm
Sensibilitatea driverului: 108 +/- 3 db
Răspuns în frecvență dinamică: 20Hz – 20kHz
Impedanta de intrare: 32Ω
Microfon
Model polar: omnidirecțional
Dimensiune: 6x5mm
Sensibilitate: -36 +/- 3 db
Impedanță: 2,2k
conectori
Mufă 3,5 mm (100 mA)
USB A 2.0 (sursa de alimentare cu lumini RGB – 5V DC)
Lungime cablu: 2m
Continutul pachetului
1 x căști pentru jocuri ONIKUMA K20 cu camuflaj alb
1 x Splitter x2 mufe de 3,5 mm
1 x Manual de utilizare

Produse similare