...

Casti gaming HunterSpider V3 Multiplatform

HunterSpider V3

O Experienta Audio Aparte – Vei putea auzi frecventele inalte, medii si joase ale jocurilor tale preferate prin intermediul castilor audio de gaming HunterSpider V3. Sunetul transmis prin intermediul difuzoarelor este unul echilibrat si lipsit de intarzieri. In plus, te vei bucura de asemenea de frecventele de tip bass, adesea ravnite in lumea gaming-ului.

Comunicare Calitativa – Castile de gaming cu microfon HunterSpider V3 vor eficientiza conversatiile tale purtate cu ceilalti playeri. Microfonul este creat pentru a capta sunetele de jur-imprejur, avand o arie de acoperire de 360º. Poti uita de momentele cand incercai sa pozitionezi partea frontala a microfonului in directia ta pentru a putea fi auzit.

Componente Rezistente si Confortabile – Beneficiezi de o pereche de casti de gaming durabile (realizate in principal din plastic ABS), prevazute cu texturi placute, potrivite pentru momentele tale special de gaming. Materialul moale din zona difuzoarelor si din partea superioara a benzii castilor iti va oferi senzatia de confort de care vei avea nevoie pentru a ramane concentrat asupra actiunii jocurilor tale favorite.

Sunetul HunterSpider V3

HunterSpider V3 iti pune la dispozitie un format audio profesionist pentru ca tu sa ai parte de o imersiune profunda in lumea jocurilor tale favorite. Vei putea resimti sunetele specifice ambientului virtual intr-un mod clar si precis.

Zgomote Externe Diminuate – Cupele castilor HunterSpider sunt alcatuite dintr-un material util pentru reducerea intensitatii sunetelor din exterior. In lipsa unor distrageri de acest tip, te vei putea concentra mai mult asupra indeplinirii obiectivelor tale din joc si mai putin asupra eventualilor stimuli nedoriti din mediu ambient. Cupele sunt utile de asemenea in cazul in care te afli in cadrul unei competitii de gaming si doresti sa nu auzi zgomotele produse de alti gameri, aflati uneori destul de aproape de tine. Castile HunterSpider V3 nu pot izola complet toate sunetele din exterior, de aceea este foarte important sa iti alegi un mediu potrivit pentru sesiunile de joc cand vei avea nevoie sa fii concentrat pe deplin.

Canal Subwoofer – HunterSpider V3 iti va oferi o experienta mai profunda de joc prin intermediul Subwoofer-ului inclus in suita de canale a formatului audio Surround 7.1. Rolul canalului consta in reproducerea sunetelor de joasa frecventa de tip bass sau sub-bass. Subwoofer-ul poate desavarsi momentele tale de gaming, mai ales atunci cand doresti sa te bucuri de tot ce are de oferit jocul tau preferat. In plus, cupele castilor vor acoperi urechea si vor mentine partial intensitatea acestor frecvente joase. Desigur, o experienta profunda nu este neaparat si una pragmatica, atentia si skill-urile tale fiind factorii determinanti atunci cand vine vorba de indeplinirea cu succes a diferitelor obiective din timpul jocurilor.

Sunet Clar Transmis prin Difuzoarele de 50 mm – Castile iti pot oferi un sunet clar, precis, lipsit de intarzieri sau distorsiuni. Marimea castilor nu este doar un element de neinlocuit pentru ansamblul de componente specifice gamerilor. Dincolo de aceasta particularitate, circumferinta de 50 mm ofera un raspuns optim pentru toate frecventele, inclusiv pentru sunetele de frecventa joasa. Sunetele atmosferice, zgomotele create de alti playeri sau comunicarea audio realizata cu ceilalti jucatori vor putea fi percepute intr-un mod profund, potrivit pentru sesiunile tale intense de gaming. Difuzoarele castilor HunterSpider iti pot imbunatati experienta resimtita in timpul jocului, oferindu-ti in acelasi timp posibilitatea de a deveni mai eficient datorita calitatii sunetelor transmise.

Microfonul HunterSpider V3

Comunicarea cu ceilalti playeri va fi realizata cu usurinta prin intermediul unui microfon capabil in a prelua sunetele transmise indiferent de directia de emitere a acestora. Poti uita de clipele cand ajustai pozitia microfonului pentru a fi auzit mai bine de coechipierii sau oponentii tai in timpul jocului.

OmniDirectional – Microfonul castilor poate capta sunetul din toate unghiurile in mod egal. Spre deosebire de microfonul unidirectional unde captarea sunetelor este realizata cel mai bine dintr-o singura directie, sablonul omnidirectional permite o preluare a sunetelor la 360º. Astfel, nu va trebui sa modifici pozitia microfonului constant pentru a putea fi auzit de ceilalti playeri in timpul jocului. In plus, microfonul este prevazut cu o functie de eliminare a zgomotele mai putin dorite din exterior. In acest mod, vei avea parte de o comunicare calitativa cu ceilalti playeri, fara sa iti faci griji cu privire la eventualele neintelegeri create prin intermediul altor sunete externe din spatiul in care te joci.

Microfon Durabil si Maleabil – HunterSpider iti pune la dispozitie majoritatea elementelor necesare pentru a conversa fara probleme cu alti gameri. Microfonul este alcatuit dintr-un material durabil(ABS plastic) care iti poate fi alaturi pe termen lung. Nu va mai trebui sa fii mega-precaut cu privire la o posibila deteriorare a microfonului in cazul manevrarilor in diferite directii din timpul sesiunilor intense de gaming.  Materialul maleabil iti ofera de asemenea posibilitatea sa apropii sau sa departezi microfonul in functie de nevoile tale din timpul jocului. Astfel, poti avea mai mutla siguranta ca vei fi auzit de ceilalti participanti la joc si implicit, vei putea sa atingi obiectivele individuale avute in cadrul unei echipe.

Extindere pana la 135º si Depozitare Economica – Beneficiezi de un microfon care iti permite o extindere de pana la 135 º. Poti modifica pozitia microfonului in functie de nevoile tale, acesta fiind construit pentru a mentine punctul in care a fost adus. Aflat in pozitia initiala, microfonul poate fi depozitat cu usurinta, nefiind nevoie de un birou, un sertar sau o cutie generoasa ca spatiu. De asemenea, se recomanda ca depozitarea sa fie realizata cu microfonul aflat in pozitie standard(paralel cu banda castilor) pentru a fi evitate posibilele deteriorari in timpul transportarii.

Componente adaptate lumii gaming-ului

HunterSpider V3 este conceput cu majoritatea elementelor de baza, potrivite pentru a acoperi nevoile de baza ale gamerilor. Texturile netede, materialele durabile si particularitatile vizuale moderniste sunt componentele care se vor incadra cu usurinta in ambientul dedicat sesiunilor tale de gaming.

Texturi Confortabile si Placute la Atingere – Indiferent ca vorbim de cupele din zona difuzoarelor, de banda sau de cablul castilor, vei beneficia de un nivel sporit de confort. Atat materialul din care sunt alcatuite cupele, cat si cel prezent in partea superioara a benzii castilor este prevazut cu o textura neteda si placuta, potrivita pentru momentelor tale de gaming. Suprafata plasticului folosit pentru crearea principalelor componente ale castilor este una lipsita de portiuni extrem de rigide sau incomode. Cablul castilor, dar si butoanele de reglare a volumului difuzoarelor si de pornire sau oprire a microfonului sunt alcatuite din materiale care nu vor oferi senzatia de disconfort la atingerea acestora.

Rezistenta pe Termen Lung – Castile HunterSpider V3 pot fi parte a ambientului tau de gaming pentru o buna perioada de timp. Plasticul ABS, folosit pentru majoritatea componentelor, este recunoscut pentru rezistenta deosebita, fapt ce va contribui pozitiv la o pastrare in conditii optime a integritatii castilor. Cablul sintetic este prevazut cu imbinari elicoidale pentru mai multa durabilitate in timpul manipularilor. Atat banda castilor, cat si microfonul sunt maleabile si iti ofera un plus de siguranta in cazul impactului cu alte obiecte. Desigur, manevrarile realizate foarte neglijent ar putea cauza zgarieturi, fisuri sau deteriorari majore castilor. De aceea, este nevoie de un minim de atentie atunci cand are loc manipularea sau transportarea castilor.

Materiale Potrivite pentru Aspectul Modern si Futurist – Gaming-ul este un concept aparte care se abate de la aspectul vizual standard prin intermediul unor forme mai putin consacrate. Pentru a fi in acord cu ambientul specific momentelor de gaming, castile sunt prevazute cu materiale care au permis alcatuirea unui design minimalist si modern. Cum majoritatea componentelor electronice sunt alcatuite din materiale similare, castile vor intra in componenta ansamblului de produse destinate momentelor tale de gaming, fara a crea impresia ca ar putea reprezenta un element nepotrivit pentru acest mediu. Atat design-ul, cat si textura materialelor este una potrivita pentru o includere a castilor HunterSpider V3 in cadrul spatiului tau preferat.

Despre RoPlayer

RoPlayer este creat din dorinta noastra de a acoperi nevoile diverse ale gamerilor printr-o oferta de piata variata si accesibila din punct de vedere financiar. Includem in cadrul gamei noastre de produse casti de gaming, tastaturi, mouse-uri, mousepad-uri si birouri pentru a te ajuta sa iti creezi un mediu de gaming complet si modern.

Ne adresam atat firilor competitive, cat si celor care isi doresc sa resimta placerea de a se implica in actiunea jocurilor lor preferate. Indiferent de categoria din care faci parte, poti beneficia de imersiune profunda in lumea virtuala datorita componentelor calitative ale produselor noastre.

Din postura de gameri, avem in prim-plan nevoile de baza ale pasionatilor de jocuri electronice.

Componenta audio este extrem de importanta, de aceea am imbunatatit oferta prin intermediul unor casti de gaming potrivite pentru sesiunile cand doresti sa joci la sunet. Castile sunt construite ca tu sa poti percepe intr-un mod precis sunetele joase, medii si inalte.

Din punct de vedere tactil, iti oferim tastaturi si mouse-uri cu raspuns rapid pentru a fi cat mai prezent si eficient in lumea virtuala. Comenzile mouse-urilor sau tastaturilor pot fi actionate prin intermediul unor butoane cu o consistenta solida si neteda, lipsita de portiuni aspre.

Stabilitatea este un alt factor esential al sesiunilor de gaming, mai ales pentru cei implicati in competitii. Tasturile sunt prevazute la baza cu suporturi care vor spori stabilitatea. Birourile vor mentine pozitia in care au fost asezate datorita structurii ferme si a proportiilor echilibrate ale picioarelor sale.

Imbogatim constant oferta noastra plecand de la feedback-ul clientilor nostri. Dorim sa cunoastem cu adevarat nevoile lor si sa le propunem produse adecvate atat din punct de vedere functional, cat si estetic.

 

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.