Birou Gaming RGB ROPLAYER Z8

Sterge
559.00 lei599.00 lei

Design futurist si ergonomic

Birou / Masa Gaming RGB ROPLAYER Z8Fa-ti sesiunile de gaming mai intense si conecteaza-te cu atmosfera din joc in cel mai elegant mod posibil.

Biroul pentru gaming ROPLAYER Z8 este un produs de care te vei atasa instant. Cu un design futurist si solid acesta este pregatit sa faca fata celor mai mari provocari si sa-ti fie un companion de gaming pe masura.

Dimensiunile ideale il fac util in orice incapere si ofera suficient spatiu pentru toate accesorrile tale de gaming.

Cadrul este solid fabricat din otel iar blatul este din mdf de calitate. Finisarile sunt cu imitatie de carbon si dotate cu orificii pentru managementul cablurilor.

Organizare eficienta

Birou / Masa Gaming RGB ROPLAYER Z8Biroul pentru gaming ROPLAYER Z8 este conceput special pentru a oferi un setup cat mai curat indiferent de platforma de gaming.

Acesta are in componenta suport de pahar si suport dedicat pentru casti. In acest fel nu va fi nevoie sa ocupi spatiul de pe birou inutil. Ambele suporturi sunt amplasate lateral pentru a nu te incomoda in nici un fel.

Suportul biroului este foarte stabil si facut sa reziste asupra stresului ridicat ce poate rezulta in timpul sesiunilor tale indelungate de gaming.

Blatul are o imitatie calitativa din carbon pentru a creste gripul dispozitivelor ce vor fi amplasate pe acestea.

De asemenea blatul nu este perfect dreptunghiular si are o portiune cu latime redusa pentru a putea fi cat mai aproape de display.

Asamblare stabila, elegant si durabil, accesorii de calitate

 

Iluminare banda led

Birou / Masa Gaming RGB ROPLAYER Z8Atmosfera din camera ta de gaming poate deveni una mult mai placuta cu ajutorul iluminarii led oferite de acest birou. Marginile biroului sunt ridicate si emit o lumina ambientala foarte placuta.

Daca doresti poti exitnde acest sitem de iluminare cu o banda led suplimentara pentru a avea si mai mult control asupra ambientului.

Iluminarea se face cu ajutorul unui cablu sub nefiind necesare drivere sau configuratii suplimentare. Modul de iluminare poate fi schimbat si culoarea de asemenea folosind switchul amplasat discret.

Suntem siguri ca te vei bucura pe deplin de desigenul futurist al acestui birou si vei avea parte de o experienta de gaming total diferita.

Poti folosi acest birou gaming rgb in orice conditii si nu esti limitat doar la partea de gaming. Poate fi folosit foarte usor ca si birou pentru studiu sau birou pentru lucru intr-un ambient deosebit. Datorita dimensiunilor ideale, poti amplasa tot felul de gadgeturi in spatiul generos pe care acesta il ofera.

Stim cat de important este gamingul pentru tine si tocmai din acest motiv ne straduim sa iti aducem cele mai noi si calitative gadgeturi. Si noi suntem pasionati de acest domeniu si cautam cel mai bun raport calitate pret.

Toate produsele noastre beneficiaza de garantie atata timp cat sunt folosite in conditii normale. Ne place as iti oferim o experienta cat mai placuta si sa pastram gamingul la un nivel de relaxare exact asa cum ar trebui sa fie.

Dimensiuni Nu se aplică
Dimensiuni

120*60*75cm, 140*60*75cm

Greutate

22.5KG

Materiale

Blat MDF + Cadru Otel

Produse similare