Baterie externa Litiu Polimer incarcare rapida, Power bank RoPlayer®

Sterge
290.00 lei359.00 lei

Baterie externa Litiu Polimer incarcare rapida, Power bank RoPlayer®. Litiu-polimer (sau Li-Po) se referă la un tip de baterie reîncărcabilă folosită într-o varietate de dispozitive electronice portabile, cum ar fi telefoane mobile, tablete, drone și altele. Bateriile litiu-polimer sunt un tip de baterii cu ioni de litiu, dar se diferențiază de bateriile litiu-ion (Li-Ion) prin compoziția și construcția lor.

Litiu-polimer utilizează un electrolit solid sau semisolit, în locul unui electrolit lichid ca în cazul bateriilor litiu-ion. Acest lucru permite bateriilor litiu-polimer să fie mai subțiri, mai ușoare și mai flexibile, permițând integrarea în dispozitive cu design compact și forme neconvenționale. De asemenea, tehnologia litiu-polimer oferă o densitate de energie mai mare, ceea ce înseamnă că poate stoca mai multă energie într-un spațiu mai mic.

Caracteristici:

Triplu USB

IN: Micro+Type-C+Apple Interface: 5V/2.0A

OUT: Double USB: 5V/2.1A

USB Type-C, micro USB si Lightning (intrare)

Curent de intrare: 5V – 2A

Curent de iesire: 5V – 4A

Digital Display Indicator

30000 mAh Greutate 460 grame, Dimensiuni: 14 cm X 6.8cm X 2.78 cm
50000 mAh Greutate 760 grame, Dimensiuni: 16.5 cm X 8.2cm X 3.2 cm

Temperatura de lucru: -10°C to 45°C

Compatibila: Mobile Phone,Ipad,MP3,MP4,PSP,PDAs,Digital Camera si alte dispozitive electronice.

Garantie 12 luni

Certificare: CE,FCC,MSDS,UN38.3,RoHS

Capacitati: 10K, 20K, 30K, 50K mAh

baterie externa 50000 mah

Atunci când alegeți o baterie suplimentară de alimentare pentru telefonul dvs. mobil, luați în considerare următorii factori:

Capacitate: Capacitatea unui power bank este măsurată în miliamperi-ore (mAh). Bateriile de putere cu capacitate mai mare pot oferi mai multa incarcare pentru telefonul dvs. Luați în considerare capacitatea bateriei telefonului dvs. și de câte ori doriți să-l încărcați din mers. De exemplu, un power bank de 10.000 mAh poate încărca de obicei un telefon cu o baterie de 3.000 mAh de aproximativ 2-3 ori.

Portabilitate: Dacă intenționați să purtați în mod regulat banca de alimentare cu dvs., luați în considerare dimensiunea, greutatea și portabilitatea acestuia. Bateriile de putere mai mici sunt mai convenabile pentru utilizarea de zi cu zi și pot încăpea cu ușurință în buzunare sau genți.

Porturi de ieșire: verificați numărul și tipul de porturi de ieșire de pe banca de alimentare. Majoritatea power bank-urilor au porturi USB, iar unele pot avea chiar porturi USB-C. Asigurați-vă că bateria de alimentare are porturile necesare pentru încărcarea telefonului dvs. mobil specific.

Viteza de încărcare: Căutați baterii de alimentare care acceptă tehnologii de încărcare rapidă, cum ar fi Quick Charge sau Power Delivery. Aceste tehnologii permit încărcarea mai rapidă a dispozitivelor compatibile. Verificați dacă telefonul dvs. acceptă standarde de încărcare rapidă și alegeți un power bank compatibil.

Caracteristici de siguranță: Luați în considerare băncile de alimentare cu caracteristici de siguranță încorporate, cum ar fi protecția la supraîncărcare, protecția la scurtcircuit și controlul temperaturii. Aceste caracteristici vă ajută să vă protejați telefonul și banca de alimentare împotriva deteriorării.

Marca și calitatea: alegeți power bank-uri de la mărci de renume, cunoscute pentru calitatea și fiabilitatea lor. Citirea recenziilor clienților și verificarea garanției oferite de producător vă poate oferi o idee despre performanța și durabilitatea power bank-ului.

Caracteristici suplimentare: Unele baterii suplimentare de alimentare oferă optionale, cum ar fi cabluri încorporate, indicatoare LED sau capabilități de încărcare fără fir. Aceste caracteristici pot adăuga confort, dar pot afecta și prețul.

Preț: Comparați prețurile diferitelor baterii de alimentare cu specificații și caracteristici similare. Luați în considerare bugetul dvs. și alegeți un power bank care oferă un raport calitate-preț bun.

Nu uitați să verificați compatibilitatea acumulatorului cu modelul de telefon specific și cerințele de încărcare. De asemenea, este o idee bună să încărcați complet bateria  înainte de a o folosi și să o mențineți periodic încărcată pentru a menține durata de viață a bateriei.

Avantajele bateriilor litiu-polimer includ:

Capacitate mare de stocare a energiei: Bateriile litiu-polimer oferă o densitate de energie ridicată, ceea ce le face potrivite pentru dispozitivele portabile care necesită o alimentare pe termen lung.

Formă și dimensiuni flexibile: Datorită construcției lor flexibile și lipsa unui recipient metalic rigid, bateriile litiu-polimer pot fi adaptate la diverse forme și dimensiuni, ceea ce le face potrivite pentru dispozitive cu design inovator sau cu spațiu limitat.

Greutate redusă: Comparativ cu alte tipuri de baterii, litiu-polimerul are o greutate mai mică, contribuind la reducerea greutății generale a dispozitivului.

Tendință redusă de autodescărcare: Bateriile litiu-polimer au o rată mai mică de autodescărcare în comparație cu alte tipuri de baterii, ceea ce înseamnă că pot păstra o cantitate semnificativă de energie stocată chiar și atunci când nu sunt utilizate.

Cu toate acestea, bateriile litiu-polimer trebuie utilizate și încărcate în condiții sigure și conform instrucțiunilor producătorului pentru a preveni supraincărcarea, supradescărcarea sau alte probleme care pot afecta performanța și siguranța bateriei.

 

Capacitate

30000 mAH, 50000 mAH

Produse similare